(038) 3856336
info@videlamp.com

Blog Post

VideLamp mogelijkheden

Regelmatig komen in onze verlichting-speciaalzaak klanten die op zoek zijn naar een videlamp. Het is meestal een lastige klus om een geschikte videlamp te vinden. Vandaar deze site.

Je kan er voor kiezen een grote kroonluchter te plaatsen, deze zijn zowel in klassieke als moderne stijl leverbaar. Een kroon geeft een luxe warme uitstraling en is de blikvanger van uw hal.

Wilt u meer de hoogte van de ruimte benadrukken, dan kunt u kiezen voor een lamp met meerdere kelken die op verschillende hoogtes opgehangen worden. Wij kunnen de videlamp in de door u gewenste lengtes leveren.

Belangrijk is ook om te kijken of men makkelijk bij de lichtbronnen kan komen om deze te vervangen, of dat er dan een steiger moet worden opgebouwd.Dit heeft invloed op de keuze van de lichtbron die je toepast. Een halogeen steeklampje heeft een kortere levensduur dan een LED- of spaarlamp.

Het toepassen van een grote hanglamp kap voorzien van een afdichting ( blender ) aan de onderkant kan ook een sfeervolle videlamp zijn.

Let bij de aanschaf van een videlamp op dat de lamp vrij hangt dat wil zeggen niet tegen de trap aan en dat er geen opendraaiende deuren tegen de lamp aan kunnen stoten.